From Scratch durft buiten de lijntjes kleuren en over het muurtje kijken. Een streep avontuur, een beetje lef, iets durven ... een merk mag zich onderscheiden. Moet zich onderscheiden! Anders zijn.

Dat is geen overmoed, als je het goed doet.

HOE GROEIT
EEN MERK

Spreken is kennis. Luisteren is wijsheid. Beide samen is nog beter. Gelukkig zijn we uitstekende luisteraars. Het vormt de basis van een goed gesprek. Waar wil je naartoe? hoe zie je het? Wat is de essentie? Het DNA? We leggen in deze eerste stap uit wat je van ons mag verwachten tegen welke prijs, zo werkt het goed en zo blijft het goed werken.

We zijn ook goede vertalers. Niet van ‘taal’, wel van ideeën. We vertalen jouw plannen, dat DNA en die essentie naar werkbare begrippen en daarna nog eens, naar vorm, kleur en inhoud.
Naar een merk. Een merk waarmee je volledig overtuigd van start kan gaan.

Dendermonde, België

Dendermonde, België

EEN MERK 
IS HET RESULTAAT
VAN EEN SAMENWERKING

Na de uitgebreide analyse loopt alles natuurlijk over in stap twee: de creatie van het merk. De identiteit die we – dankzij de stevige analyse eerder – doordacht creëren.

Spannend! Ook voor ons.
We lanceren een paar slimme, weloverwogen voorstellen en je kiest. Een topmoment. Voor jullie, die het ontstaan van het merk meemaken en voor ons.

Daarna laten we in de derde fase het merk groeien. On- en offline, via drukwerk of webcampagnes … Niets is onbespreekbaar en al even weinig is onmogelijk.

IN 'T KORT

Wie met From Scratch van start gaat heeft één aanspreekpunt en kan op ons rekenen. Zo doen we zaken. Zo creëren we merken. Met veel feedbackmomenten en aan een duidelijke prijs die we vooraf afspreken. Dat ook. Maar toch vooral met een pak goesting!

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy