Dendermonde, België

WIE ZET
DE LIJNEN UIT

Ewout Moens. Opgeleid en in 2014 gediplomeerd als grafisch vormgever, met een specialisatie ‘Brand design’ op zak. Klankbord, brainstormer en samenwerker. Reiziger ook.

Met zin voor avontuur de sprong gewaagd naar een eenmanszaak. “Omdat het verruimend werkt, zowel dicht bij de klant staan als luisteren naar hun verhaal, om dat stevige verhaal daarna een sterke grafische uitstraling te geven en voor te stellen.”

Naast variatie brengt het ook voldoende spanning met zich mee. Je comfortzone verlaten, perspectief zoeken en vinden in duurzame samenwerkingen, nieuwe uitdagingen, mooie projecten.

Rivierenhof, België

Rivierenhof, België

Het gaat om 
graag doen 
en dat zo goed 
mogelijk doen.

Momenten van inspiratieloosheid overwinnen en trotseren, ongetwijfeld. Soms letterlijk nieuwe horizonten opzoeken, uitblazen en genieten. Ook om nadien weer thuis te komen met een rugzak vol verhalen en ideeën. Die vervolgens durven uitwerken. Ze laten groeien en de opgedane ervaring in een volgend project gebruiken. Met een open blik, zonder overdreven risico’s te nemen.

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy